Kalas

Spänning, adrenalin och glädje! Oavsett vilket kalaspaket ni väljer ingår allt som man behöver för det perfekta kalaset

Priser

Laserdomekalas 195kr
Prison Islandkalas 205kr
Megakalas 295kr

Laserdomekalas från 7 – 12 år
Prison Island & Megakalas från 10 år

Världens bästa kalas!

VÄLJ MELLAN FLERA OLIKA KALASPAKET:

LASERDOMEKALAS
Klassiker som kan spelas av alla, tjej som kille och stor som liten. LASERDOME har inget med styrka att göra – det är snabbhet, pricksäkerhet och samarbetsförmåga som är avgörande. Åldersgräns för Laserdomekalas är 7-12 år.

PRISON ISLAND KALAS
Har du sett Fångarna på Fortet? Du vet du hur Prison Island går till.
I PRISON ISLAND kalas krävs att man samarbetar och försöker klura ut uppgifterna i de olika cellerna. Barn från 10 år klarar sig själva galant men för de yngre barnen bör en eller flera vuxna delta för att kunna hjälpa barnen om de har frågor.
Vid minst 8 deltagare på Prison Island kalas eller Mega Laser kalas får en vuxen delta utan kostnad.  Läs mer om Prison Island här

Megakalas
Det bästa av 2 världar! Extra allt! All-inclusive! Både Laserdome & Prison Island

Hur funkar laserdome kalas?

Världens mest spännande lagspel -Laserdome, spelar du i en dedikerad laserarena med närmare 700 m2 spelyta. Det är ett gigantiskt slagfält byggt och beprövat av spelproffs i årtionden som erbjuder den bästa spelupplevelsen man kan få.
Laserdome, eller lasergame som det även kallas är ett perfekt äventyr för kalas. I en mystisk, mörk och rökfylld arena samarbetar ni i lag och jagar fienden med ett enda mål i sikte, att oskadliggör fienden!

Gör er redo!
Spelledaren hjälper dig och dina kamrater att sätta på sig er utrustning med tillhörande laservapen. Spelledaren hjälper även till att dela in er i jämna lag och ger svar på alla eventuella frågor inför matchen.

Spelet kan börja!
När alla är redo och startsignalen går har ni 20 sekunder på er att gömma er i arenan -sen går startsignalen och infernot kan börja! Göm dig, smyg, samarbeta och spela smart, för fienden kommer göra allt för att hitta dig innan du hittar dom..

Serverat & klart!
Efter aktiviteterna dukar vi upp med mat, dryck, glass och godis till barnen. I de flesta paket ingår även en överraskning till barnen!
För att se vad som ingår i vår olika paket klicka här

Du kan fira ditt kalas hos oss i Helsingborg från det år du fyller 7 år -och uppåt.

Glada barn på kalas

Laserdomekalas har vi på Söndagar och Prison Island kalas på Lördagar. Det blir en lite roligare stämning och personalen är extra busiga dessa dagar!

 • Mini antalet är 6st på LASERDOME barnkalas. Mini 3 st på Prison Island kalas. Över 8 deltagare i Prison & Mega kalas får en vuxen delta i Prison Island utan kostnad.
 • Åldersgränsen är 7-12 år. Prison Island från 10 år -yngre med vuxet eller äldre syskons sällskap.
 • Samlingstiden är 20 minuter innan bokad spelstart. Kommer ni ännu tidigare blir väntan olidlig för barnen.
 • Parkeringsplatser finns runt om fastigheten.
 • Boka i god tid. Gärna 1-2 månader i förväg så kan ni oftast välja den tid som passar er bäst.
 • Så fort ni får en avbokning, vänligen korrigera er bokning via knappen “ändra” i er bokningsbekräftelse. Vill ni ha hjälp så står vi självklart till tjänst via telefon 042-218520
 • På Laserdome barnkalas får ej syskon eller kompisar över 12 år deltaga (Gäller ej PRISON ISLAND -här är det tacksamt om ett äldre syskon kan hjälpa barnen klura ut uppgifterna)
 • Betalning sker vid ankomst till Laserdome och det går bra att betala med VISA / Mastercard eller kontanter
 • Barnen spelar med eller mot andra barnkalas. Maxantalet är alltid 24 pers. per spel. På Söndagar garanterar vi att barnen är i samma ålder men väljer ni en annan veckodag så är det blandad publik som spelar. Vill man garanterat spela ensamma går det bra att hyra hela hallen.
 • Har ni gäster med ev. allergier t.ex gluten mm så har vi alternativ.
 • Se lediga tider & boka ert kalas här eller slå oss en signal på 042-21 85 20 så kan vi hjälpa er kolla lediga tider/ boka