Teambuilding prison island

Prison Island är perfekt teambuilding aktivitet och passar alla åldrar. Prison Island handlar inte om fysisk styrka men samarbete och slutledningsförmåga är avgörande!

Kombinera med konferens eller mat & dryck hos vår samarbetspartner.

Boka

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Kick-off, konferens eller teambuilding?

6 eller 100 deltagare? Samla dina vänner, kollegor, eller kunder och ta med dom på en utmaning ni sent kommer glömma. Prison
Island är ett mycket populärt företagsevent och har utmaningar kluriga nog för gängets snille vi har 30st olika celler/rum

Teambuilding
Prison Island är en perfekt teambuildande aktivitet och passar alla åldrar. Prison Island handlar inte om fysisk styrka, det handlar i stället om samarbete och slutledningsförmåga! Alla instruktioner och celler har förklaringar på både svenska och engelska.

Mat & dryck
Kombinera aktivitet med mat & dryck eller konferens hos någon av våra samarbetspartner.

Kontakta oss för helhetslösning
För att kombinera er aktivitet och boka någon av nedanstående restauranger kontakta oss på 042-218520 eller hbg@laserdome.se så
undersöker vi tillgängligheten. Ni kan gärna först boka aktiviteterna hos oss direkt via länkarna ovan.

HUR FUNKAR PRISON ISLAND?
Prison Island Escape room Tilt

Våra nöjda
Besökare

Hade kalas för min son i helgen och är mycket nöjd med hela upplägget. Alla barnen var supernöjda samt bra service till väntande föräldrar med gratis fika. Det perfekta stället för barnkalas helt enkelt.

Calle Hammar

Sjukt rolig upplevelse för hela familjen och träningsvärken var brutal dagen efter! Laserdome kommer vi göra flera gånger!

Linda Evertsson

Klockren underhållning för hela familjen. Barnen älskar det och tvivlar på att någon förälder kan undvika att dras med i stämningen 🙂 Lika kul att besöka nu som för 24 år sedan då jag var där sist 😅 (Sonen har också varit på barnkalas där vilket var klockrent)

Jens Grip

Grymt kul för alla åldrar! Svensexa som barnkalas! Kan starkt rekommenderas

Linn Jonnergård Stensson