Företag Teambuilding

Är det dags för kundmöte eller kick-off ? Kombinera med roliga aktiviteter som gör dagen till ett minne för livet. Tävla i lag på Laserdome eller utmana varandras samarbetsförmåga i Prison island. Perfekt teambuilding aktiviteter mitt i Helsingborg. Läs mer om vår Laserdome  eller Prison Island

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Teambuilding

Teambuilding Prison Island

I paketet ingår 2 timmars aktivitet i cellerna, tillgång till samlingsrum efter eller innan aktivitet.

Hör av dig till vår eventbokare på laserbokning@gmail.com med era tankar och funderingar så hittar vi en paketlösning som passar!

Våra nöjda
Besökare

Hade kalas för min son i helgen och är mycket nöjd med hela upplägget. Alla barnen var supernöjda samt bra service till väntande föräldrar med gratis fika. Det perfekta stället för barnkalas helt enkelt.

Calle Hammar

Sjukt rolig upplevelse för hela familjen och träningsvärken var brutal dagen efter! Laserdome kommer vi göra flera gånger!

Linda Evertsson

Klockren underhållning för hela familjen. Barnen älskar det och tvivlar på att någon förälder kan undvika att dras med i stämningen 🙂 Lika kul att besöka nu som för 24 år sedan då jag var där sist 😅 (Sonen har också varit på barnkalas där vilket var klockrent)

Jens Grip

Grymt kul för alla åldrar! Svensexa som barnkalas! Kan starkt rekommenderas

Linn Jonnergård Stensson