Julbord

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Familjer

Kompisgäng

Kalas

Firmafest

Svensexa

Färdiga paket för grupper

Välkomna till oss på Laserdome här ni kan njuta av en spännande och givande teambuilding-upplevelse genom att delta i några av våra populära aktiviteter, såsom Laserdome eller Prison Island. 

Våra aktiviteter är utformade för att främja samarbete, kreativitet och problemlösning. I Laserdome kan ni testa era strategiska färdigheter och samarbeta som ett team för att nå framgång. Med spännande ljudeffekter och pulserande ljus blir det en adrenalinfylld utmaning som stärker banden mellan er. Å andra sidan, med Prison Island-konceptet kommer ni att behöva arbeta tillsammans för att lösa knepiga pussel och fly från fängelse-liknande situationer. Detta kommer garanterat att skapa en minnesvärd och rolig upplevelse för er alla.

Prison Island Escape room Tilt

När ni har avslutat era aktiviteter, föreslår vi att ni fortsätter att stärka era band och njuta av en härlig julfest hos Marina Plaza . Där kan ni avnjuta en festlig atmosfär, utsökt mat och dryck. Marina Plaza kommer att erbjuda er en varm och välkomnande miljö där ni kan koppla av och skapa minnesvärda stunder tillsammans.

Så varför inte utnyttja möjligheten att stärka ert team genom våra spännande aktiviteter, för att sedan avsluta med en oförglömlig julfest på Marina Plaza? Vi är här för att vara er vänliga hjälpreda och se till att ni har en fantastisk tid. Välkomna till Laserdome och låt oss hjälpa er skapa en minnesvärd teambuilding-upplevelse och julfest!

Förslag: Laserdome 2x20min 145:- eller Prison Island 1,5h för 315:-
Julbordet på Marina Plaza kostar 750:-
Priserna är inkl moms.

Maila våra evenemangskoordinator laserbokning.hbg@gmail.com så löser dom allt!
Eller fyll i formuläret nedan.

Kontakta oss

Kontakta oss på laserbokning.hbg@gmail.com om ni vill ha hjälp att boka eller förslag på upplägg, eller fyll i formuläret nedan.